Generátor hodinového signálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací generátoru hodinového signálu na bázi teplotně kompenzovaného krystalu. Teoretická část se zabývá možnými zdroji hodinového signálu. Dále je pak stanoven koncept generátoru. V praktické části se nachází samotný návrh obvodu spolu s výpočty obvodových součástek.
This thesis focuses on design and implementation of a clock generator based on temperature compensated crystal oscillator. The theoretical part deals with possible sources of clock signals. Next, the concept of the generator is determined. The practical part contains circuit design and component calculation.
Description
Citation
DORŇÁK, O. Generátor hodinového signálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (předseda) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Burian, Ph.D. (člen) Ing. Peter Honec, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Pikula, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami. Reagoval na dotazy komise, týkající se ověřování správnosti výstupu a teplotní stability. Dále také reagoval na připomínky oponenta, týkající se napájení výstupního OZ a nevýhod zapojení LC filtru na výstup stabilizátoru.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO