Počítačové rozhraní pro ovládání inteligentních světel pomocí protokolu DMX-512

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářskáprácesezabývávytvořenímgrafickéhorozhraníproovládánísvětelnétechniky za použití protokolu DMX512. Grafické rozhraní je realizováno, jako webová aplikace (frontend), která komunikuje skrze API s konzolovou aplací (backend), který se stará o vlastní komunikaci se světelnou technikou.
Thisbachelor’sthesisdealswithacreationofagraphicalinterfaceforthecontroloflight devices using DMX512 protocol. The graphical interface is implemented as a web application (frontend), that communicates through API with a console application (a backend). The backend realizes direct communication with lighting devices.
Description
Citation
FUČÍK, S. Počítačové rozhraní pro ovládání inteligentních světel pomocí protokolu DMX-512 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Levek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Šťáva, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Libich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Průbeh studentovi prezentace byl plynulý, včetně ukázky videa. Komise několik krát zažádala o zdůraznění vlasního přínosu v práci. Komise studentovi dále položila následující otázky v rámci diskuse: -K čemu má zařízení sloužit? Odkud pochází zadaní? Směřovalo na praktické využití? -Jedná se o rozhraní mezi DMX a USB? -O jaké světla se má jednat? Jsou světla buzené přímo z dekodéru? Komise podotkla nečitelnost některých obrázků během prezentace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO