Knihovna pro práci se specifickými TDMS soubory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce je vytvoriť knižnicu v prostredí LabVIEW, ktorá dokáže pracovať so špecifickými TDMS súbormi, s nadmernou veľkosťou alebo chybným formátom. V tejto práci sa knižnica zameriava hlavne na čítanie TDMS súboru, jeho defragmentáciu a nástrojom na vygenerovanie chýb v TDMS súbore. Hlavným prínosom tejto práce je podrobné vysvetlenie TDMS formátu a problémov, s ktorými sa môžeme stretnúť pri spracoví súborov tohto formátu.
The goal of this work is to create a library in LabVIEW environment that works with specific TDMS files, oversized or malformed. In this work, the library focuses mainly on reading the TDMS file, its defragmentation and the tool for generating errors in the TDMS file. The main contribution of this work is a detailed explanation of TMDS format and problems we can encounter when processing files of this format.
Description
Citation
PRUSÁK, L. Knihovna pro práci se specifickými TDMS soubory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (předseda) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (místopředseda) Ing. Luděk Buchta, Ph.D. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen) Ing. Ilona Janáková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student úspěšně obhájil bakalářskou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na dotazy týkající se detekce chybných segmentů a rozlišení segmentů dat.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO