Nástroj pro rozšiřování obrazových databází

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se věnuje vytvoření nástroje pro rozšiřování obrazových databází. Práce se zabývá teorií zpracování obrazu a existujícím nástrojům a přístupům v této problematice. Z této teorie jsou navrženy jednotlivé metody, které jsou dále implementovány. Dále jsou tyto metody opatřeny uživatelským rozhraním a dávkovým spouštění úprav obrázků. Nakonec jsou popsány omezující podmínky vytvořeného nástroje.
This thesis devotes to create a tool for expansion of image dataset. Thesis deals with theory of image processing and existing tools and the approaches in this field. From this teory, individual methods are designed and implemented. Futhermore, these methods are provided by user interface and batch start of altering images. At the end restrictive conditions of program are described.
Description
Citation
MINAŘÍK, J. Nástroj pro rozšiřování obrazových databází [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (předseda) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (místopředseda) Ing. Luděk Buchta, Ph.D. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen) Ing. Ilona Janáková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami. V rámci obhajoby dokázal přesvědčit komisi o správnosti svých postupů a navrženého řešení. V průběhu odborné rozpravy reagoval na dotazy týkající se tvorby nových obrazů a možností studentem vytvořeného nástroje.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO