Vyhledávací studie obchvatu Podivína

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom bakalárskej práce je vyhľadávacia štúdia obchvatu Podivína. Mesto Podivín sa nachádza v bezprostrednej blízkosti zjazdu z diaľnice D2. Obchvat je riešený ako preložka komunikácie II/422. Existujúca komunikácia je vedená centrom mesta Podivín, ktoré bude zhotovením obchvatu odbremenené od negatívnych vplyvov dopravy.
The subject of the bachelor's thesis is a research study of the Podivín bypass. The town of Podivín is located directly at the highway D2 exit. The bypass is designed as a relaying of existing road II/422. The existing road is led by the center of the town of Podivín, which will be relieved of the negative effects of traffic by making a bypass.
Description
Citation
JANOŠTIAK, M. Vyhledávací studie obchvatu Podivína [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Dušan Stehlík, Ph.D. - předseda, Ing. Michal Radimský, Ph.D. - místopředseda, Ing. Hana Kobzová - tajemník, Ing. Jiří Apeltauer, Ph.D. - člen, Ing. Martin Všetečka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šperka - člen, Ing. Tomáš Jakl - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student popsal 3 různé varianty řešení a okomentoval je. Prezentace byla zpracována na dobré grafické úrovni a byla přehledná. Projev studenta byl jistý a srozumitelný. Na otázky oponenta byl student připravený a odpovídal jasně a výstižně. Komise se dále doptala na zrušené opatření pro cyklisty - student toto odůvodnil. Dále se komise ptala na řešení nadjezdu - student odpověděl a argumentoval setkáním s vedením města, které mu jeho předpoklady potvrdilo. Dál se komise ptala na volbu dimenze propustku. Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO