Územní plánování v praxi v obci Letovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje problematiku územního plánování. Teoreticky seznamuje čtenáře s územním plánováním, územním plánem a způsobem jeho zpracování. Na příkladu vybrané obce je analyzován současný stav územního plánu a jeho změny. Na základě těchto poznatků jsou navrženy další rozvojové možnosti obce.
The diploma thesis describes the issue of urban planning. Theoretically acquaints the reader with urban planning, zoning plan and processing. The current state of the zoning plan and its changes is analyzed on the example of a selected municipality. Based on these findings, further development possibilities of the municipality are proposed.
Description
Citation
MUSIL, L. Územní plánování v praxi v obci Letovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Milada Komosná, Ph.D. (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Územní plánování v praxi v obci Letovice. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky odpověděl správně a jasně.Ing. Josef Čech, Ph.D., položil otázku: Možnost územního plánu obce měnit plochy zeleně na jiný druh využití. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO