Vyhodnocení provozu malé vodní elektrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá kvantitativním vyjádřením spolehlivosti provozu na MVE. V úvodu se práce věnuje teoretické části, především podrobnějšímu popisu jednotlivých ukazatelů a matematické vyjádření těchto ukazatelů. Následuje popis elektrárny, který je rozdělen na jednotlivé části. Dále je pak uvedeno vyhodnocení, které vychází převážně z teoretické části a jsou zde zobrazeny výsledky mimo jiné i v grafické podobě.
The bachelor's thesis deals with the quantitative expression of the reliability of operation at MVE. In the introduction, the work deals with the theoretical part, especially a more detailed description of individual indicators and mathematical expression of these indicators. The following is a description of the power plant, which is divided into individual parts. Furthermore, the evaluation is presented, which is based mainly on the theoretical part and the results are displayed, among other things, in graphical form.
Description
Citation
BARTOŠ, J. Vyhodnocení provozu malé vodní elektrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Pařílková, CSc. - místopředseda, Ing. Stanislav Kotaška - tajemník, Ing. Tomáš Kozel, Ph.D. - člen, Ing. Hana Uhmannová, CSc. - člen, Ing. Miroslav Špano, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Po přečtení posudků vedoucího a oponenta práce, student odpověděl na dotazy uvedené v posudcích. V rámci rozpravy byly položeny studentovi následující dotazy: -Jak je zohledněna údržba elektrárny? - Jak je to s MVE, které nejsou ve vlastnictví soukromých vlastníků? Např. ČEZ? Musí mít provozní řád? Jak je to s řízením vodních elektráren? - Jak jste zakomponoval údržbu MVE do bakalářské práce? - Korespondují vaše výsledky s výsledky hodnocení jiných elektráren? - Početní dní na opravu -jak jste stanovil procenta dní pro opravy jednotlivých oběžných kol MVE? - Započítal jste průchody povodně do výsledku spolehlivosti MVE? Student odpověděl na všechny uvedené dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO