Vodní dílo Letovice - návrh rekonstrukce systému TBD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rekonstrukce systému technickobezpečnostního dohledu (TBD) na vodním díle Letovice. Úvodem je popsáno území přehrady, její okolí a samotné vodní dílo spolu s jednotlivými objekty. Dále je popsán systém měření TBD a výčet stávajících měřicích zařízení s jejich popisem, který je doplněn o výsledky měření TBD z minulých let. Je uveden výčet zařízení, která budou z vodního díla při rekonstrukci odstraněna. V závěrečné části práce je popsán návrh nového systému TBD, seznam nově navrhovaných, popř. rekonstruovaných měřicích zařízení a jejich charakteristika.
This bachelor thesis deals with the design of the reconstruction of the technical surveillance system of the dam Letovice. The introductory part describes the area of the dam, dam's surroundings and the dam itself with the particular objects. The subsequent section describes the technical surveillance system and a list of existing measuring devices with description. This is completed by the measurement results of the technical surveillance system from previous years. Additionally, it also contains the list of devices, which will be removed during the reconstruction. The final part deals with the design of the new technical surveillance system, list of measuring devices and their characteristics.
Description
Citation
VAHALÍK, Z. Vodní dílo Letovice - návrh rekonstrukce systému TBD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Pařílková, CSc. - místopředseda, Ing. Stanislav Kotaška - tajemník, Ing. Tomáš Kozel, Ph.D. - člen, Ing. Hana Uhmannová, CSc. - člen, Ing. Miroslav Špano, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Po přečtení posudků vedoucího a oponenta práce, student odpověděl na dotazy uvedené v posudcích. V rámci rozpravy byly položeny studentovi následující dotazy: - Kolik VD Letovice vypouští vzhledem k odběru? Jaký je poměr mezi odběrem a vypouštěním? - Kdy je plánována rekonstrukce VD Letovice? - Použil správce vaše výsledky BP pro návrh systému TBD? Student odpověděl na všechny uvedené dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO