Vytápění bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je rozdělena do tří částí. První část je teoretická a zabývá se problematikou vyregulování otopných soustav. Druhá část, která je výpočtová, řeší komplexní návrh vytápění a ohřevu teplé vody v bytovém domě v Kyjově. Třetí část je projektová a obsahuje technickou zprávu a projektovou dokumentaci.
This bachelor thesis is divided into three parts. The first part is theoretical and deals with the issue of regulation of heating systems. The second part, which is computational solves a comprehensive design of heating and hot water in an apartment building in Kyjov. The third part is a project and contains a technical report and project documentation.
Description
Citation
MAŠEK, M. Vytápění bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - místopředseda, Ing. Olga Šmídová - tajemník, Ing. Milan Císař - tajemník, Ing. Renata Topinková - člen, Ing. Jan Topič, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student nejprve představil svoji práci formou prezentace v PowerPointu. Ve výpočtové části se student zabýval vytápěním a přípravou teplé vody pro objekt bytového domu. Student podrobně popsal použitý systém vytápění i přípravy TV včetně všech použitých komponentů. Posléze student odpovídal na otázky od oponenta a reagoval na dotazy členů komise. Obhajoba – otázky 1) Je správně zvolena výměna vzduchu v místnosti kuchyně a koupelny? 2) Proč se liší doba k ohřevu teplé vody v létě a v zimě? 3) Jaký je teplotní spád otopné soustavy? 4) Jak poznáte, že čerpadlo nejede? 5) Co má větší autoritu, otopné těleso nebo rozdělovač? 6) Proč jste dal za sebe dvě regulační armatury? 7) Máte dostatečně nadimenzovaný kotel pro přípravu teplé vody a vytápění? A – Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené bakalářské práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO