Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě. Jedná se o bytový dům se třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Teoretická část je zaměřena na odpadní vody a její čištění pomocí domácí čistírny odpadních vod. Výpočtová část a projekt obsahují návrh kanalizace, vodovodu, domovního plynovodu a jejich napojení na stávající veřejné sítě technického vybavení.
This Bachelor thesis deals with design of sanitation instalation and gas instalation in apartment building. It is apartment building with three floors and basement. The teoretical part is focused on wastewater and its treatment using a domestic wastewater treatment plant. The Computational part and project includes a porposal of sanitary and storm sewer, water supply system, pipeline and their connection to current pipes.
Description
Citation
ROČEK, L. Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma své práce zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě. V teoretické části se student zabýval problematikou domovních čistíren odpadních vod. Téma své teoretické části postupně popsal. Rozdělení čistíren odpadních vod a popis jejich částí. Dále student představil a popsal objekt bytového domu a popsal své navržené řešení zdravotně technických instalací. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Na připomínky oponenta i členů komise reagoval student poněkud nepřesvědčivým způsobem, některá navržená řešení nezdůvodnil dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO