Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Teoretická část se zabývá materiály potrubí, dilatací a její kompenzací. Výpočtová a projektová část řeší konkrétní návrh rozvodů kanalizace, vodovodu a plynovodu v bytovém domě a jejich napojení na inženýrské sítě.
The Bachelor thesis focuses on a draft of sanitary and gas installation in an apartment building with four above-ground floors and one underground. The theoretical part of the thesis explores topics such as the piping materials, its dilatation and compensation. The computation and project part offers specific solution to the distribution of sewer systém, water supply and gas main in the appartment building and its connection to the utility networks.
Description
Citation
VAJDA, M. Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Iveta Skotnicová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma své práce zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě. V teoretické části se student zabýval problematikou materiálů a dilatace potrubí. Téma své teoretické části student postupně popsal. Dále student představil a popsal objekt ubytovny a dále popsal své navržené řešení zdravotně technických instalací. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené bakalářské práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO