Organizace projektu výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem bakalářské práce je Organizace projektu výstavby. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů a vybraných metod, které jsou používány v projektovém řízení. Praktická část se zabývá organizací projektu výstavby pro vybranou soukromou společnost, která vystupuje jako investor projektu a zároveň jako jeho hlavní dodavatel. V práci je popsána organizace předinvestiční fáze projektu, konkrétně využití volného pozemku.
The theme of this bachelor thesis is the organization of a construction project. The theoretical part is focused on the explanation of basic concepts and methods, that are used in the field of project management. The practical part deals with the organization of a construction project of a chosen private company. The company represents the investor of the project as well as the main supplier. The thesis describes the organization of the pre-investment phase of the project, specifically the use of an unutilized land.
Description
Citation
MADĚŘIČ, M. Organizace projektu výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
prof. Ing. Pavel Tomšík, CSc. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Svatopluk Pelčák - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Martin Comorek, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Miloš Waldhans - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO