Analýza tržní ceny nemovitostí v příhraničních regionech (CZ-PL-SK)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce bude analyzovat vybraný segment realitního trhu v konkrétní lokalitě (CZ-SR-PL) a analyzovat faktory mající vliv na trh s nemovitostmi. Na základě shromáždění potřebných dat o dostupných nemovitostech a lokalitách jsou vytvořeny databáze, ve kterých jsou nemovitosti členěny dle typu, dispozice a velikosti lokality, ve které se daná nemovitost nachází. Z této databáze je dále vytvořený průměr tržní ceny pro danou lokalitu. Ve vyhodnocování hrají hlavní roli parametry nemovitosti, rozloha a občanská vybavenost dané lokality, které mohou mít vliv na výslednou tržní cenu nemovitostí.
The aim of the bachelor thesis will be to analyze a selected segment of the real estate market in a particular locality (CZ-SR-PL) and to analyze the factors influencing the real estate market. Based on the collection of the necessary data on available properties and locations databases are created, in which the properties are divided according to the type, layout and size of the location in which the property is located. The average market price for a given location is also created from this database. The main roles in the evaluation are the parameters of the properties, area and civic amenities of the site, which may affect the final market price of real estate.
Description
Citation
PAZOUR, T. Analýza tržní ceny nemovitostí v příhraničních regionech (CZ-PL-SK) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO