Hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením efektivnosti a rizik investičního projektu. V první části práce je teoreticky zpracovaná problematika hodnocení efektivnosti a rizik veřejných investičních projektů, především zaměřena na vysvětlení některých základních pojmů, metody hodnocení ekonomické efektivnosti investic, analýzu nákladů a přínosů pro silniční projekt a riziko investování. V rámci druhé části práce je zpracovaná případová studie, která je zacílena na citlivostní analýzu a kvantitativní analýzu rizik pro konkrétní projekt.
This bachelor thesis deals with the evaluation of the effectiveness and risks of an investment project. The first part of the thesis consists of theoretical evaluation on the effectiveness and risks of public investment projects – in particular it aids to explain the basic concepts the methods of evaluating the economic efficiency of investments, cost-benefit analysis of road construction projects and investment risk. The second part of the thesis consists of a case study, which is focused on sensitivity analysis and quantitative risk analysis for a specific project.
Description
Citation
TETOUROVÁ, Z. Hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Martin Srba, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO