Organizace a příprava stavební zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je popsání průběhu přípravy a organizace konkrétní zakázky ve stavebním podniku. Nejprve je problematika vysvětlena teoreticky a poté prakticky zpracována na zvolené zakázce. Řešenou stavební zakázkou je novostavba obchodního centra ve Starém Městě u Uherského Hradiště, která byla realizována v průběhu roku 2019 a 2020.
This dissertation aims to describe the planning and management of a specific project of a construction company. The theory underpinning this subect is explained first, before being applied to the project in question. The selected project is the construction of a new shopping centre in Stare Mesto near Uherske Hradiste which was completed during 2019 and 2020.
Description
Citation
VACULÍK, J. Organizace a příprava stavební zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Martin Srba, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO