Analýza bydlení ve vybrané lokalitě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se věnuje tématice bydlení se zaměřením na bytový trh. První část práce popisuje možné způsoby pořízení a následného financování dané nemovitosti (bytu). Druhá část se zabývá analýzou současné situace na trhu s byty v České republice a konkrétně i v Jihomoravském kraji a v Brně. Porovnává vybraný druh bytu v rámci nákladů spojených s pořízením, z pohledu zvolené osoby. Výsledkem je srovnání dvou možností pořízení daného bytu, a to do osobního vlastnictví nebo prostřednictvím nájemní smlouvy.
The bachelor’s thesis deals with the topic of housing with focus on the residential market. The first part describes the possible ways of acquisition and subsequent financing of given property (apartment). The second part focuses on analysis of the current situation in the housing market in the Czech Republic and specifically in the South Moravian Region and in Brno. It compares a selected type of apartment within the costs associated with the acquisition, from the perspective of the selected person. The result is a comparison of two options for acquiring a stated apartment, either into personal ownership or through a tenancy agreement.
Description
Citation
VÁVROVÁ, Z. Analýza bydlení ve vybrané lokalitě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO