Posouzení rizika ve vybrané obci s rozšířenou působností s návrhem opatření na snížení ztrát a škod na veřejných aktivech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce „Posouzení rizik ve vybrané obci s rozšířenou působností s návrhem opatřeni na snížení ztát a škod ve veřejných aktivech“ se zabývá analýzou a hodnocení stávajícího stavu ve vybrané obci s rozšířenou působností. Vize první části je analyzovat současný stav problematiky analýzy a hodnocení rizik na území. Druhá část práce obsahuje použité metody k problematice analýzy rizik území, zhodnocení současného ohrožení v obci, zajisti návrh z opatření pro cílené řízení rizik.
Dissertation "Risk assessment in selected municipality with extended powers with precautions suggestion to eliminate losses and damages to public assets" deals with analyses and assessment of the current situation at the selected municipality with extended powers. Vision of the first part of the thesis is to analyse current status of the analysis issues and risk assessment on the territory of the municipality. The second part of the thesis contains methods to achieve the risk assessment, evaluation of the current threats in the municipality and will provide a draft measure for the targeted risk management.
Description
Citation
STRUHAŘOVÁ, I. Posouzení rizika ve vybrané obci s rozšířenou působností s návrhem opatření na snížení ztrát a škod na veřejných aktivech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Posouzení rizika ve vybrané obci s rozšířenou působností s návrhem opatření na snížení ztrát a škod na veřejných aktivech. Komise položila otázky: Vysvětlete „anebo“ v tabulce na straně 27. (doc. Karpíšek) Jak jste zpracovávala analýzu pomocí matice rizik? (doc. Karpíšek) Vysvětlete návrh „zlepšení informovanosti“. (doc. Doskočil) Jak jste získala vstupní informace? (dr. Šimůnek) Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO