Rodinný dům Kašnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Náplní této bakalářské práce je návrh novostavby rodinného domu v obci Kašnice. Jedná se o objekt s jedním nadzemním podlažím a částečným podsklepením. Stavba je založena na základových pasech. Svislé nosné konstrukce jsou v 1.PP řešeny ze ztraceného bednění a ve zbylém nadzemním podlaží jsou navrženy z keramického zdiva. Stropy tvoří železobetonové monolitické desky. Střecha objektu je plochá jednoplášťová s vegetační vrstvou.
The content of this bachelot thesis is the design of a new family house in village Kašnice. The new building has 1 above-ground floor and a partial basement. The construction is based on strip foundation. The vertical supporting structures in the patrial basement are designed from concrete formwork and the rest of vertical supporting are designed from ceramic masonry. The floor is made of cast-in-place reinforced concrete slabs. The roof of the building is warm flat with vegetation layer.
Description
Citation
DOSTÁL, P. Rodinný dům Kašnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Proč máte objekt osazen v takové vzdálenosti od uliční čáry? Jaké typy asfaltových pásů znáte? Student odpovídal na otázky kladené oponentem. Hodnocení: Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO