Rodinný dům - Jinačovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na navržení rodinného domu, který se nachází ve svažitém terénu v nově rozvíjející se části obce Jinačovice na parcele č. 740/10. Jedná se o jižní svah, jižně je situován i vstup do domu. Rodinný dům je třípodlažní a je navržen pro pětičlennou až šestičlennou rodinu. Celá stavba je založena na základových železobetonových pasech, dále vyzděna ze systému Porotherm a zastřešena plochou střechou. Pohyb mezi jednotlivými patry je umožněn po betonovém schodišti.
The Bachelor thesis is focused on creation of a plan for the family house, which is located on sloping terrain in the newly developing part of the village Jinačovice on the plot No. 740/10. There is the southern slope, also the entrance to the house is south oriented. The family house has three floors and it is designed for a family of five or six. The whole building is found on the basic reinforced concrete belts, then it is bricked from Porotherm system and roofed by clicking roof. Movement between individual floors is made possible by a concrete staircase.
Description
Citation
DVOŘÁČEK, L. Rodinný dům - Jinačovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student odpovídal na otázky kladené oponentem. Co značí ve vzorečku 2h+b=630 hodnota 630 a jak se tento vzorec nazývá? Jaký je rozdíl mezi základovou deskou a podkladovým betonem? Hodnocení: Na připomínky oponenta reagoval student přijatelným způsobem, na otázky položené členy komise k předložené práci odpovídal poněkud nejistě, některé z nich nebyl schopen zodpovědět zcela uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO