Malý bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh bytového domu v Holešově. Stavební pozemek se nachází v klidné části města Holešov. Objekt je řešen jako samostatně stojící a má tři nadzemní podlaží a jedno podzemní. V nadzemních podlaží se nachází 8 bytových jednotek V podzemním podlaží kočárkárna s kolárnou, technická místnost, místnost pro vzduchotechniku, sklad, úklidová místnost a sklepní kóje. Objekt je založen na základových pasech. Obvodové zdivo nadzemních podlaží je z keramických tvárnic a podzemní podlaží ze ztraceného bednění. Stropy jsou ze stropních panelů. Podlaží jsou propojena dvouramenným železobetonovým schodištěm. Střecha je sedlová, dvouplášťová z příhradových vazníků.
The subject of the bachelor's thesis is the design of an apartment building in Holešov. The building plot is located in parts of the town of Holešov. The building is designed as suitable for accommodation and has three floors above ground and one underground. In the upper floors there are 8 residential units. In the underground floors there is a carriage house with a bicycle shed, a boiler room, a room for air conditioning, a storage room, a cleaning room and a cellar. The building is based on basic passports. The perimeter masonry of the above-ground floors is made of ceramic blocks and the underground floors are made of lost formwork. The ceilings are made of ceiling panels. The floors are connected by a two-armed reinforced concrete staircase. The roof is saddle, double-skinned from trusses.
Description
Citation
HELEKALOVÁ, M. Malý bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Studentka odpovídala na otázky kladené oponentem. Do čeho máte zakotvený ISO nosník? Jak je vyřešené parkovaní pro tento bytový dům? Je velikost bytů vhodná pro danou lokalitu z hlediska prodeje? Hodnocení Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO