Rodinný dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem dřevostavby rodinného domu v k.ú. Andovce, okres Nové Zámky, Slovenská Republika. Dům s garáží je samostatně stojící v nově vznikající zástavbě. Je navržen pro čtyřčlennou rodinu. V domě se nachází samostatná provozovna s vlastním vstupem. Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený. Střecha rodinného domu je nad obytnou částí sedlová a nad garáží plochá s atikou. Dům je navržen jako rámová konstrukce, opláštěná sádrovláknitými deskami Fermacell.
This bachelor thesis deals with desing of timber frame house situated in the catastral unit Andovce, region Nové Zámky, Slovak Republic. It is a detached house with garage standing in a newly created resident area. It is designed for a family of four. There is an individual working place with separate entrance. The house has two floors without basement. Saddle roof is placed above living space of family house and garage has flat roof with attic. House is designed as a timber frame construction covered with gypsum fibreboard Fermacell.
Description
Citation
VRÁNSKY, M. Rodinný dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Ondřej Nespěšný - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student představil svou bakalářskou práci pomocí powerpointové prezentace, představil umístění objektu, konstrukční, materiálové a dispoziční řešení objektu rodinného domu. Student dále odpovídá na dotazy oponenta: - Vysvětlete jakým způsobem označíme tzv. nulové místnosti? - Vysvětlete a doplňte jak je řešena plochá střecha nad garáží - Jak řešíme mokré procesy v dřevostavbách? - Jak je řešena kročejová izolace podlahy? Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO