Rodinný dům s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby samostatně stojícího rodinného domu s projekční kanceláří. Stavba je navržena na pozemku, který se nachází v okrajové části městyse Drásov v okrese Brno-venkov, terén je rovinatý. Rodinný dům je řešen jako samostatně stojící, nepodsklepený. Navrhovaný objekt se skládá ze tří částí, jednopodlažní garáž, dvoupodlažní obytná část a do ní vsunuta jednopodlažní provozovna, projekční kancelář, která je navržena tak, aby šla využívat i jako bezbariérový byt. Svislé konstrukce jsou navrženy z keramických tvárnic, stropní konstrukce z keramických vložek a keramobetonových nosníků. Zastřešení je řešeno jako jednoplášťová plochá střecha.
The subject of this bachelor's thesis is the elaboration of project documentation for the construction of a detached family house with a design office. The building is designed on a plot of land, which is located on the outskirts of the village Drásov in the district of Brno-venkov, the terrain is flat. The family house is designed as a detached, no basement. The proposed building consists of three parts, a one-storey garage, a two-storey residential part and a single-storey business premises, a design office, which is designed to be used as a barrier-free apartment. Vertical structures are designed from ceramic blocks, ceiling structures from ceramic inserts and ceramic concrete beams. The roofing is designed as a single-skin flat roof.
Description
Citation
ZIFČÁKOVÁ, L. Rodinný dům s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Studentka odpověděla na otázky kladené oponentem. Jaký je rozdíl mezi základovou deskou a podkladní deskou? Co je to zpětný spoj? Jak se otevírají dveře na WC pro osoby s omezením pohybu? Hodnocení Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO