Marketingový mix vybraného strojírenského podniku na B2B trhu v Rusku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na marketingový mix konkrétního podniku působícího v mezinárodním prostředí. Práce je rozdělena na tři hlavní části. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a charakteristiky související s tématem. V analytické části práce jsou provedeny analýzy vnitřního a vnějšího prostředí společnosti Dieffenbacher – CZ, hydraulické lisy, s.r.o. za předpokladu její budoucí expanze na ruský trh, přičemž získané výsledky jsou následně uvedeny ve SWOT analýze. V návrhové části práce jsou předloženy možné návrhy a doporučení z pohledu marketingového mixu pro úspěšný vstup vybraného strojírenského podniku na ruský trh v souladu s výsledky z jednotlivých analýz a teoretických poznatků.
This diploma thesis is focused on marketing mix of a concrete company, which is operating in international environment. The thesis is divided into three main parts. The theoretical part describes basic concepts related to the topic. The analalytical part of the thesis focuses on the business environment of company Dieffenbacher CZ, assuming its future expansion to Russian market, while the results obtained are further summarized in SWOT analysis. The practical part offers proposals and recommendations from the perstective of marketing mix for successful entry of a selected engineering company to Russian market based on the findings from the complied analyses and theoretical concepts.
Description
Citation
KOZLOVA, E. Marketingový mix vybraného strojírenského podniku na B2B trhu v Rusku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Otázky vedoucího: Jaká leasingová společnost byla vybrána a upřednostěna pro financování dodávaného hydraulického lisu? odpovězeno Otázky oponenta: Jaké by měly být požadavky na vedoucího obchodního zastoupení a kde ho hledat? odpovězeno Doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D Jaká rizika jsou spojena s tím, že česká společnost chce vstupovat na ruský trh? částečně odpovězeno Může si firma dovolit Vámi navržené kroky, které jsou spojeny s náklady, v situaci s pandemií koronaviru? odpovězeno Ing. Zuzana Křížová, Ph.D Jaká je potřebná doba trvání finančního leasingu, jaké jsou vazby z daňového pohledu? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO