Oslovení nových zákazníků na B2B trhu ve Velké Británii

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na komunikační mix v české společnosti působící v oblasti webové analytiky a také na jeho návrh pro B2B trh v Anglii. Teoretická část je zaměřena na definici marketingu, mezinárodního marketingu, marketingového a komunikačního mixu. Analytická část je zaměřena na charakteristiku společnosti, analýzu mikro a makro prostředí, analýzu marketingového a komunikačního mixu společnosti. Poslední část je věnována návrhům komunikačního mixu společnosti pro B2B trh v Anglii. Tyto návrhy by měli vést k oslovení nových zákazníků a možnému získání nových zákazníku z již zmiňovaného trhu.
This diploma thesis is focused on the communication mix in a Czech company operating in the field of web analytics and also on its proposed design for the B2B market in England. The theoretical part is focused on the definition of marketing, international marketing, marketing and communication mix. The analytical part is focused on the characteristics of the company, analysis of the micro and macro environment, analysis of the marketing and communication mix of the company. The last part is devoted to the design of the company's communication mix for the B2B market in England. These proposals should lead to reaching new customers and possible gaining of new customers from the already mentioned market.
Description
Citation
ŠTĚRBOVÁ, M. Oslovení nových zákazníků na B2B trhu ve Velké Británii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Kaňovská - Co je největší prioritou z uvedených návrhů v diplomové práci? - odpovězeno doc. Doskočil - V práci nemáte uvedený časový harmonogram návrhů, personální zabezpeční návrhů a chybí přínosy. Jaké přínosy mají dané návrhy? - částečně odpovězeno Ing. Kruntorádová - V prezentaci se objevuje nesrovnalost analýzy mikroprostředí a makroprostředí. Můžete to vysvětlit? - odpovězeno doc. Zinecker - V práci uvádíte analýzu politicko-legislativní na území Velké Británie. Zajímala jste se o to, jak by měla vypadat konkrétně obchodní dohoda po vystoupení Velké Británie z EU a jaké dopady by to mohlo mít na Vámi analyzovaný podnik? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO