Odhad složení komunálních odpadů z pohledu obalů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předložená diplomová práce se zabývá odhadem zastoupení materiálově využitelných složek v komunálních odpadech se zaměřením na obaly. Odhad je proveden na základě analýzy finančního vydání za jednotlivé produkty s pomocí tzv. spotřebního koše. Součástí práce je také rešerše životního cyklu obalu a s ní spojená legislativa.
This master´s thesis focuses on prediction of presence of reusable material components in municipal waste with special focus on packaging materials. This prediction is based on analysis of financial costs of individual products according to the so-called market basket. Research of packaging´s life cycle and involving legislature is also a part of this thesis.
Description
Citation
DOLEŽALOVÁ, A. Odhad složení komunálních odpadů z pohledu obalů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Procesní inženýrství
Comittee
prof. Dr. Ing. Marcus Reppich (předseda) prof. Ing. Petr Stehlík, CSc., dr. h. c. (místopředseda) doc. Ing. Ladislav Bébar, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (člen) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pokorný, CSc. (člen) Ing. Zdeněk Jůza, Ph.D., MBA (člen) Ing. Dušan Hrabec, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Ucekaj, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jaroslav Jícha, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
Byly zodpovězeny otázky oponenta práce. Dotaz na význam výsledků práce a dosažení cílů práce, zodpovězeno s výhradami. Dotaz na ekonomické ukazatele v souvislosti s produkcí odpadu, zodpovězeno. Dotaz na způsob měření objemu a hmotnosti, zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO