Motivační systém ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá motivačním systémem ve výrobním podniku. Zaměřuje se především na zlepšení současného stavu, který je analyzován prostřednictvím dotazníkového šetření. Výstupem jsou doporučení k zefektivnění stávajícího systému odměňování a tím i zvýšení spokojenosti zaměstnanců. Návrhy jsou zaměřeny především na redukci problémů společnosti, tedy akvizici kvalitních a spolehlivých pracovníků.
This diploma thesis deals with the motivation system in a manufacturing company. It focuses primarily on improving the current situation, where a questionnaire survey is used for analysis. The outputs of this thesis represent recommendations for streamlining the current remuneration system and thus increasing employee satisfaction. The proposals are focused primarily on tackling the company's problems, i.e. the acquisition of high-quality personnel.
Description
Citation
PETERKOVÁ, B. Motivační systém ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno doc. Putnová - Jak to mají se zaměstnáváním zahraničních dělníků? Je možné, že výrobní firma bude mít do budoucna znovu stejné problémy. Zaměstnávají zahraniční pracovníky? - zodpovězeno prof. Koráb - Máte nějaké informace o tom, jestli společnost zohledňuje to, že by někteří pracovníci potenciálně měli zájem ve společnosti dále pracovat i po dovršení důchodového věku? - zodpovězeno Ing. Videcká - Uvádíte školy, se kterými by měli spolupracovat. Vzhledem k výrobnímu programu je tam dost numericky řízených lisů. Proč zrovna elektrotechnické školy? - zodpovězeno Ing. Videcká - Uvažovala jste i širší okolí? - zodpovězeno Ing. Bočková - Máte otázku praxí probranou s vedením firmy? Mají o praxi skutečně zájem? - zodpovězeno prof. Koráb - Kolik je tam zhruba agenturních pracovníků, kteří jsou tam zaměstnaní? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO