Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Analytická část je zaměřena na analýzu a popis současné situace v podniku. Součástí je také dotazníkové šetření. V návrhové části jsou představena konkrétní řešení vycházející ze získaných dat. Tyto změny povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
The diploma thesis focuses on the use of internal marketing to increase satisfaction of the employees in the specific company. There is a theoretical background of given issue in the theoretical part. The analytical part is centred on the analysis and description of the current situation in the company. One part of the analysis is also a questionnaire. In the proposal part, the definite solutions are introduced in accordance to gained information. These changes will lead to an increase of the employee satisfaction.
Description
Citation
DOSTÁLOVÁ, I. Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Ph.D. Kaňovská - Chtěla by studentka dále pokračovat po ukončení studia ve společnosti a podílet se na aplikaci návrhů? - Zodpovězeno. Domníváte se, že nastavení věrnostního bonusu je dostačující? - Zodpovězeno. Myslíte, že by se jako nový benefit mohla osvědčit firemní mateřská školka? - Zodpovězeno. Doc. Zinecker - Jaký koncept při vytváření dotazníku byl použit. - Zodpovězeno. Ph.D. - Doubravský - Hodnocení pravděpodobnosti dopadu rizik. - Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO