• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • українська 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr - založení kavárny

Business Plan for the Establishment of a Café

Thumbnail
Переглянути
final-thesis.pdf (1.768Mb)
review_127215.html (5.934Kb)
Автор
Růžičková, Lucie
Advisor
Heralecký, Tomáš
Referee
Ptáček, Roman
Grade
D
Altmetrics
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
Tato diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení kavárny. Teoretická část vysvětluje hlavní pojmy, v analytické části jsou provedeny analýzy a dotazníkové šetření. Na závěr byla veškerá zjištěná data vyhodnocena a byl vytvořen podnikatelský záměr.
 
This diploma’s thesis deals with drawing up of business plan. The theoretical part of the thesis deals with principal concepts, in the practical part of this thesis are performed analysis and questionnaire survey. At the end of this thesis all data were evaluated and was created business plan.
 
Keywords
podnikání, podnikatelský záměr, kavárna, marketingový výzkum, SWOT analýza, business, business plan, café, marketing research, SWOT analysis
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen)
Date of defence
2020-07-15
Process of defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D.: - V tabulce 9 a v tabulce 20 uvádíte výši mzdy bez časového údaje, jakého časového údaje se tyto částky týkají? - odpovězeno - Dělala jste si průzkum, že budou baristé ochotni pracovat za uvedené mdy? - odpovězeno Ing. Zuzana Křížová, Ph.D.: - V zahajovací rozvaze uvádíte úvěr, jakým způsobem jste tento úvěr získala před založením firmy? - částečně odpovězeno Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D.: - Jak byste zdůvodnila volbu metody pro analýzu rizik, jakým způsobem jste dospěla k hodnotám ohodnocujících rizika? - částečně odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
URI
http://hdl.handle.net/11012/192092
Source
RŮŽIČKOVÁ, L. Podnikatelský záměr - založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Collections
  • 2020 [357]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок | Theme by @mire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

Статистика

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок | Theme by @mire NV