• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • русский 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Войти
Просмотр элемента 
  •   Главная
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • Просмотр элемента
  •   Главная
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr - Založení malého moravského vinařství

Business plan - Establishment of a small Moravian winery

Thumbnail
Открыть
final-thesis.pdf (2.567Mb)
review_127382.html (5.123Kb)
Автор
Sobotková, Adéla
Advisor
Rompotl, Jaroslav
Referee
Navrátil, Jaroslav
Grade
D
Altmetrics
Metadata
Показать полную информацию
Аннотации
Diplomová práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského záměru, a to založení malého moravského vinařství. Pro vypracování podnikatelského plánu byla nejdříve provedena strategická analýza současného stavu, a to jak v oblasti příležitostí a hrozeb, tak i analýza trhu a jeho okolí. Následně vypracovaný podnikatelský plán je zpracován do formální podoby, kde je kladen důraz na organizační, marketingový, a hlavně finanční plán. V neposlední řadě jsou v diplomové práci identifikována možná rizika pro podnikání v odvětví vinařství.
 
The thesis deals with the creation of a real business plan, namely the establishment of a small Moravian winery. In order to prepare a business plan, a strategic analysis of the current situation was carried out, both in the area of opportunities and threats, as well as an analysis of the market and its surroundings. Subsequently, the prepared business plan is processed into a formal form, where the emphasis is on organizational, marketing, and especially financial plan. Last but not least, the thesis identifies possible risks for business in the wine sector.
 
Keywords
Podnikatelský plán, založení malého podniku, vinařství, strategická analýza, finanční plán, Business plan, establishment of small company, winery, strategic analysis, financial plan
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2020-07-14
Process of defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: nejsou doc. Meluzín: Máte stanovené variabilní náklady 47 Kč/litr, není tato cena vysoká? Víte, jak si stojí konkurence? odpovězeno Ing. Smolíková: Jak jste stanovovala pravděpodobnost rizika?odpovězeno Jakou metodu jste použila na analýzu rizik? odpovězeno Ing. Smolíková: Zohlednila jste rizika? odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
URI
http://hdl.handle.net/11012/192101
Source
SOBOTKOVÁ, A. Podnikatelský záměr - Založení malého moravského vinařství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Collections
  • 2020 [357]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакты | Отправить отзыв | Theme by @mire NV
 

 

Просмотр

Весь DSpaceСообщества и коллекцииДата публикацииАвторыНазванияТематикаЭта коллекцияДата публикацииАвторыНазванияТематика

Моя учетная запись

ВойтиРегистрация

Статистика

Просмотр статистики использования

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакты | Отправить отзыв | Theme by @mire NV