Podnikatelský záměr pro založení čajovny nazývané Nadčaje Hookah.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na tvorbu podnikatelského plánu pro založení čajovny poskytující vodní dýmky, která se nazývá Nadčaje Hookah. Práce je rozdělena do tří částí – teoretickou část, analytickou část a část praktickou.
This diploma thesis focuses on creating a business plan for the establishment of a teahouse providing hookahs, which is called Nadčaje Hookah. Thesis is divided on three parts – theoretical part, analytical part and practical part.
Description
Citation
WISNER, J. Podnikatelský záměr pro založení čajovny nazývané Nadčaje Hookah. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
otázka oponenta - zodpovězeno doc. Putnová - V práci uvádíte, že provoz byl zahájen v září 2020? Zmatečná časová řada. Vypadalo to, že už uvádíte reálná data prodeje a realizace - zodpovězeno doc. Putnová - Kdo byli vaši respondenti? Jak jste je oslovil? - zodpovězeno doc. Putnová - Validitu výzkumu dáváte na stejnou úroveň při vyplňování dotazníků fyzicky a přes Facebook? - zodpovězeno doc. Putnová - Vidíte nějaké úskalí při vyplňování dotazníků přes Facebook? - zodpovězeno Ing. Bočková - V nákladech máte zahrnuto pojištění odpovědnosti. Jednal jste už s pojišťovnou? - zodpovězeno Ing. Bočková - Částka pojištění odpovědnosti je bez valorizace? - zodpovězeno Ing. Bočková - Další položku jste měl počáteční náklady. Co všechno ty náklady obsahují? - zodpovězeno Ing. Bočková - Když uvádíte výdaje na rekonstrukci, tak co tam budete rekonstruovat? - zodpovězeno Ing. Bočková - Položka úroky z úvěrů je odčitatelná položka? - zodpovězeno Ing. Neuwirth - Co jste zjistil z analýzy rizik? Proč jste ji dělal? - zodpovězeno Ing. Neuwirth - Jaká jste navrhl opatření u závažných a kritických rizik? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO