Analýza a návrh manažerského reportingu společnosti s využitím nástrojů Business Intelligence

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu manažerského reportingu ve vybraném oddělení společnosti a formou případové studie následně zpracovává návrh způsobu reportingu za využití Business Intelligence technologií, a to na základě provedené analýzy procesů a infrastruktury ve společnosti. Analýze předchází rozsáhlá teoretická rešerše zabývající řízením informací v organizaci a podstatou Business Intelligence. Závěr se věnuje činnostem projektového plánu, který navrhuje nový proces reportingu pomocí vybrané technologie.
This master’s thesis is focused on evaluation of managerial reporting in defined department of a company and by using a case study approach, it designs a reporting that actively engages Business Intelligence tools based on performed process and infrastructure analysis. Prior to the analysis there a literature review explaining concepts of information management and Business Intelligence. The thesis is concluded by a project plan that designs a proposal of the new reporting process utilizing given technology.
Description
Citation
BROŽOVÁ, A. Analýza a návrh manažerského reportingu společnosti s využitím nástrojů Business Intelligence [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ptáček - SWOT analýza, je tam příležitost "zapojení zaměstnanců", příležitosti jsou vnější prostředí, zaměstanci jsou interní prostředí - odpovězeno Ing. Ptáček - U ekonomického zhodnocení návrhů chybí propočty mzdových nákladů. Máte nějaký podklad pro výpočet v závěrečné práci? - odpovězeno Ing. Luhan - Jak jste vyhodnotila potřebu změny v práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO