Rozvoj značky vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou značky společnosti Strojírenský zkušební ústav, s.p., která svým zákazníkům nabízí služby zkušebnictví, inspekce a certifikace. V teoretické části je provedena literární rešerše zaměřenou na problematiku marketingu a značek. Klíčová je potom analytická část, která obsahuje podrobnou analýzu aktuálního stavu značky „Strojírenský zkušební ústav“. Práce dále obsahuje dotazníkové šetření zaměřené jak na vnitřní prostředí podniku, tak na jeho zákazníky. Na provedený výzkum navazuje návrhová část s možnými návrhy, jak značku dále rozvíjet.
This master’s thesis analyses a brand of selected company Engineering Test Institute, public enterprise (SZU), which offers services of testing, inspection and certification. Theoretical part of the thesis is focused on literature research of marketing and branding theories. The key part is the analytical part, which contains a detailed analysis of the current state of the brand "Engineering Testing Institute". The thesis also contains a questionnaire survey focused on both the internal environment of the company and its customers. The research is followed by a final part with possible suggestions on how to further develop the brand.
Description
Citation
HORÁK, J. Rozvoj značky vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno doc. Doskočil: Jaké jsou důvody pro sjednocení značky? Jaká je návaznost provedených analýz a výsledných návrhů Vaší práce? - částečně zodpovězeno Ing. Veselý: Jak se spojuje budování vlastní značky a sdružení, ve kterém SZÚ vystupuje? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová: Z jaké důvodu jste neprovedl finanční analýzu SZÚ? Jak si vykládáte rozdíl ve vnímání značky zákazníky a zaměstnanci ústavu? Nehraje roli i odměňování zaměstnanců? Jaké další faktory podle Vás ovlivňují vnímání značky zaměstnanci? - čátečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO