Návrh marketingové strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na současnou marketingovou strategii profesionálního hokejového klubu HC Vítkovice Ridera s cílem navrhnout změny v marketingové strategii, které by mohl klub využívat v nadcházející sezoně. Na základě teoretických poznatků je vypracovaná situační analýza, která vyhodnocuje nynější stav. Tato analýza je poté podpořena dotazníkovým šetřením. Závěrečná část práce je zaměřena na doporučení pro klub.
The thesis focuses on the current marketing strategy of the professional hockey club HC Vítkovice Ridera with the aim of proposing changes in the marketing strategy that the club could use in the coming season. Based on theoretical knowledge, a situation analysis is developed, which evaluates the current state. This analysis is then supported by a questionnaire survey. The final part of the work is focused on recommendations for the club.
Description
Citation
KREJČÍČKOVÁ, L. Návrh marketingové strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Dotaz ohledně provedeného výzkumu: Proč jste vyřadila 63 respondentů z hodnocení výzkumu? Zodpovězeno Proč jsou ceny za vstupenky takto nastaveny? Který faktor stanovuje cenu za lístek? Zodpovězeno Zajímala jste se o sponzoring a jeho významem pro klub? Zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D.: Co znamená ve SWOT matici absence strategie? Zodpovězeno. Celkové náklady vs. celkové přínosy? Práce postrádá rozpočet nákladů, stanovte, jaká je odhadem jejich výše. Částečně zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Jak se od sebe liší cílové skupiny? Zodpovězeno Pracují kluby s myšlenkou, že jsou návštěvníky i rodiny s dětmi? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO