Návrh expedičního skladu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabyvá projektem tykající se zefektivnění a zlepšení podmínek v současném expedičním skladu. Teoretická část definuje základní pojmy skladování a řízení zásob. V analytické části je vypočítána skladová kapacita a sklad je detailně analyzován metodou štíhlého managementu a dalších vhodně vybranych metod. Na základě analytické části jsou navržena vhodná a realizovatelná řešení. V závěru této práce jsou řešení porovnána a jejich přínosy zhodnoceny.
This bachelor thesis concerns a project of streamlining and improving conditions in current expedition warehouse. Theoretical part defines basic terms of storage and supply management. In analytical part storage capacity is calculated and warehouse is analyzed in detail by method of Lean Management and other well selected methods. Appropriate and feasible solutions are suggested based on the analytical part. These solutions are compared and their values are evaluated at the end of the thesis.
Description
Citation
HLAVATÝ, P. Návrh expedičního skladu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího - částečně zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. V práci uvádíte dvě možné varianty v návrhové části. Dále jste zpracoval nákladovou náročnost těchto variant. Co to pro firmu znamená? Zodpovězeno. U varianty A - možnost specializových přeprav. Jde o standardizované přepravky? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. Hrozby - postoj pracovníků při zavádění novinek. Proč není spíše uvedena ve slabých stránkách? Částečně zodpovězeno. Zmiňujete se o plýtvání, přemýšlel jste i o metodě 5S? Zodpovězeno. doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA V úvodu píšete o cíli, ale v závěru máte uveden jiný cíl. Částečně zodpovězeno. Vysvětlete vizuální management, o kterém se zmiňujete v práci? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO