Podnikatelský záměr-zřízení minipivovaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřená na vytvoření podkladu pro rozhodnutí o realizaci podnikatelského záměru- zřízení minipivovaru. Práce je rozdělena do tří částí v první části jsou popsány teoretické teoretické postupy a východiska, v části druhé jsou zpracovány jednotlivé analýzy, a v části třetí je zpracován již samotný vlastní návrh realizace minipivovaru.
This work is focused on creation of background, so it can be decided about realization of our Business plan- establishment of a microbrewery. This work is divided into three parts. The charakteristics of the most important conceps we need to uderstand the issue are describet in the fisrt part. The secon part focused on prosecing fo each analysis and the specific proposal for establishment of a microbrewery is procesed in third part.
Description
Citation
KOPLÍK, V. Podnikatelský záměr-zřízení minipivovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
prof. Koráb: Proč Zubr bude investovat do vás jako malého majitele? Co z toho bude mít? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Když říkáte, že existuje spolupráce s firmou Zubr. Je to nějak smluvně ošetřeno? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Když jste sestavoval jednotlivé položky pro vybudování minipivovaru. Kontroloval jste, jestli máte zahrnuto vše důležité? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO