Návrh projektu rozšíření výrobních prostor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je navrhnout projekt rozšíření výrobních prostor s využitím vhodné metodiky projektového řízení pro firmu COMPEX, spol. s r. o. V teoretické části jsou definovány stěžejní pojmy projektového managementu a vybrané metody strategického managementu. V následující analytické části je nejprve představena společnost, její podnikání a přístroje, které vyrábí. Poté je podle vybraných metod strategického managementu zmapováno interní a externí prostředí podniku, a definován a shrnut nalezený problém. Poslední návrhová část obsahuje zpracovanou celou projektovou přípravu, která je nachystána k realizaci. V projektové přípravě byla použita aplikace Microsoft Project 2019.
The aim of this bachelor's thesis is to propose a project of expanding production space using a suitable project management methodology for the company COMPEX, spol. s r. o. The theoretical part defines the basic concepts of project management and chosen methods of strategic management. The following analytical part first introduces the company, its business and devices it manufactures. Then, according to chosen methods of strategic management, the internal and external environment is mapped and the problém found is defined and summarized. The last proposal part contains the processed whole project preparation, which is ready for realization. The Microsoft Project 2019 application was used in the project preparation.
Description
Citation
KONEČNÁ, A. Návrh projektu rozšíření výrobních prostor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno doc. Putnová: Máte projekt na výstavbu nové haly. V rizicích jste uváděla, že nezískáte certifikaci na přístroje. Jak to souvisí s tím projektem, s tou halou? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Práci řešíte zejména z hlediska procesů. Máte uvedeny celkové náklady. Jak jsou stanoveny? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Vyhodnocoval někdo, jestli to bude efektivní? Pokusil se někdo vyčíslit přínos investice? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Zmiňujete mzdové náklady. Je tam také zmínka, že se jedná pouze o hrubou mzdu. Jsou v nákladech započítány i další náklady spojené s hrubou mzdou? - zodpovězeno Ing. Videcká: Máte tady návrh zařízení. Jakým způsobem jste nové zařízení specifikovala? - zodpovězeno Ing. Bartošek: Jakým způsobem jste zahrnula do projektového plánu milníky? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO