Hodnocení vlivu investice na výrobní proces

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této práce je zmapování současného procesu výroby a zhodnocení investice a její vliv na výrobní proces z hlediska nákladů a času. Práce se skádá z popisu současného stavu výrobní procesu a z odhadu budoucího stavu procesu po pořízení investice, dále poskytuje informace o návratnosti investice a o možnostech financování investice.
The purpose of this work is to chart the curent manufacturing proces and to valotize the investment and the affect of this investment on the process costs and time. The work consists of the part of describing the current proces and the part of the estimate the future proces. Besides it contains information about the return on investment and the options of investment financing.
Description
Citation
ANDRÝSKOVÁ, J. Hodnocení vlivu investice na výrobní proces [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Navrhujete pořídit svařovacího robota. Broušení by probíhalo manuálně? Zodpovězeno. Jaká je výše současné směnnosti? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. V práci jste navrhnula pouze jeden typ robota? Zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. Tabulka: Výpočet předpokládaných nákladů na proces. Co vše je zahrnuto ve vstupním materiálu? Zodpovězeno. Jakým způsobem se provádí kalkulace? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO