Mezinárodní daňová optimalizace spojených osob

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na mezinárodní daňové plánování a daňovou optimalizaci spojených osob. V první části práce jsou sepsána teoretická východiska, která jsou důležitá pro pochopení celé práce. V analytické části jsou sepsány faktory, které jsou rozhodující pro mezinárodní daňové plánování. V závěru práce je zobrazen postup realizace mezinárodního daňového plánování a daňové optimalizace na konkrétním subjektu.
This diploma thesis is focused on international tax planning and tax optimization of relaties parties. In the first part of the thesis are written theoretical bases, which are important for understanding the whole work. In the analytical parts are stated the factors that are decisive for international tax planning. At the end of the work is presented the process of international tax planning and tax optimization on a specific subject.
Description
Citation
ŠEBKOVÁ, L. Mezinárodní daňová optimalizace spojených osob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Otázky vedoucího: Ovlivní Vámi navrhované řešení nějak opatření související s COVID-19? Zodpovězeno. Otázky oponenta: nejsou Svirák, Dr.: Co se stane, když se zvýší daň z PO? Zodpovězeno. Transferové ceny jste nějak stanovila nebo už byly stanovené? Pokud ano, jak? Zodpovězeno. Transferové ceny již vybraná firma používá nebo ne? Zodpovězeno. Proč se zavedly transferové ceny? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO