Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zhotovení finančního plánu vybrané společnosti na následující 4 období. První část práce se zabývá teoretickými poznatky z oblasti finančního plánování, které budou důležité pro seznámení se s danou problematikou. V další části je vyhotovena strategická a finanční analýza podniku, díky které je nadále možné sestavit návrh finančního plánu včetně implementace zamýšlených investic. Samotný závěr práce obsahuje souhrnné zhodnocení vypracovaného finančního plánu.
The diploma thesis is focused on making a financial plan of a selected company for the next 4 periods. The first part deals with theoretical knowledge in the field of financial planning, which will be important for getting acquainted with the issue. In the next part, a strategic and financial analysis is made thanks to which it is then possible to compile a draft financial plan, including the implementation of intended investments. The conclusion of the thesis contains a summary evaluation of the developer financial plan.
Description
Citation
SEDLÁK, M. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno Ing. Křížová - Připomínky ke struktuře práce. Výrazně převažuje teoretická část, rozsáhlé v praktické části jsou tabulky patřící do příloh. doc. Lajtkepová - V rámci práce jste uvedl, že společnost má 86 zaměstnanců a dále vlastní ubytovny. Pro koho je tato ubytovna určena? - zodpovězeno doc. Lajtkepová - Realizuje stavební společnost i veřejné zakázky? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Z jakých strategických analýz získáváme SWOT analýzu? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Lze považovat silnou konkurenci v odvětví za slabou stránku? - zodpovězeno doc. Brychta - Jaký je úrok sjednaného kontokorentního úvěru? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO