Návrh a implementace systému Innovation Scorecard za účelem měření úspěchu inovace ve společnosti Red Hat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce představuje návrh a implementaci řídicího systému známého jako Innovation Scorecard, který byl zaveden a aplikován v rámci společnosti Red Hat Czech s.r.o. Účelem bylo vylepšení současného modu operandi společnosti se zvláštním důrazem na zlepšení vývoje a implementačních procesů softwaru. Hlavní zaměření práce je především na měření toho, jak úspěšný byl jakýkoli navrhovaný inovativní způsob práce. Diplomová práce je rozdělena do tří částí. První část obsahuje základní znalosti, které jsou důležité pro pochopení konkrétního tématu výzkumu. Druhá část diplomové práce popisuje společnost a umožňuje tak pochopení interních procesů a systémů v rámci firmy. Třetí část obsahuje související návrhy, jak zlepšit vnitřní procesy. To je založeno na analýze s hlavním zaměřením na to, jak společnost v současné době funguje.
This thesis presents the design and implementation of a control system known as Innovation Scorecard that was introduced and implemented within Red Hat Czech s.r.o. to improve the company’s current modus operandi, with particular emphasis on improving software development and implementation processes. The main focus of this research has been on measuring how successful any suggested innovative way of working has been. The thesis is divided into three parts. The first part contains basic knowledge that is important for understanding the particular topic of the research. The second part introduces the company and provides an understanding of the internal processes and systems in operation within the company. The third part contains associated proposals how to improve the internal processes. This is analysis-based with the main focus on how the company currently operates.
Description
Citation
SHPILKA, T. Návrh a implementace systému Innovation Scorecard za účelem měření úspěchu inovace ve společnosti Red Hat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Otázka oponenta: odpovězeno. Ing. Nina Bočková: Jaká byla Vaše motivace pro výběr tématu práce? Jaká byla spolupráce se zaměstnanci zodpovědnými za inovace? Které metoda se používá na podporu inovačního myšlení v analyzované společnosti? Odpovězeno. Ing. Pavel Svirák: Jaký je Váš vztah k analyzované společnosti? Odpovězeno. prof. Mária Režňáková: V čem vidíte přínos své práce? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO