Analýza reportingu vybrané soukromoprávní korporace a návrhy jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá reportingem a jeho analýzou ve společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o. Pro splnění účelu práce je nejdříve věnována pozornost teoretic-kým východiskům daného tématu. Dále jsou v práci provedeny analýzy současného stavu ve společnosti. Na základě výsledků jsou navržena doporučení podporující zvyšování efektivity reportingu ve vybrané společnosti.
Reporting and its analysis in Šroubárna Kyjov, spol. s r.o is the subject of this thesis. It begins with theoretical part to present the topic. Furthermore, current situation in the company is analysed in detail. Based on results of previous parts practical and productive suggestions are recommended to continue improving financial re-porting for this particular company.
Description
Citation
HÝSKOVÁ, M. Analýza reportingu vybrané soukromoprávní korporace a návrhy jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Otázky vedoucího: Která doporučení/návrhy by, dle vašeho názoru, měla firma realizovat ihned - stanovisko zdůvodněte. Zodpovězeno. Realizaci kterého vašeho návrhu/doporučení považujete za klíčovou, stanovisko zdůvodněte. Zodpovězeno. Otázky oponenta: nejsou doc. Bartoš: Analyzovaná firma používá systém SAP. Pokud firma potřebuje udělat změnu, je napojena na mateřskou společnost. V rámci nových modelů SAP, je to stále vše v kompetenci mateřské společnosti? Jezdí zaměstnanci na školení SAP? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO