Plánování, provedení a monitorování letu v obchodní letecké dopravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na strukturovaný popis postupu plánování a přípravy letu v obchodní letecké dopravě s důrazem na legislativní požadavky, zvláště pak na předpis L 8168, a se zřetelem na okolnosti a faktory ovlivňující provedení letu. Práce obsahuje také popis provedení letu a jeho monitorování a má sloužit jako vhodná studijní podpora studentům leteckých oborů.
This bachelor thesis is focused on a structured description of the flight planning and preparation process in commercial air transport with emphasis on legislative requirements, especially regulation L 8168, and with regard to the circumstances and factors affecting the flight. The work also contains a description of the flight and its monitoring and is to serve as a suitable study support for students of aviation.
Description
Citation
GRUNT, J. Plánování, provedení a monitorování letu v obchodní letecké dopravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Profesionální pilot
Comittee
doc. Ing. Slavomír Vosecký, CSc. (předseda) Ing. Jiří Chlebek, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Jaromír Hammer (člen) RNDr. Karel Krška, CSc. (člen) Ing. Mgr. Pavel Imriš, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Jelínek (člen) Ing. David Jágr (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce formou PPT prezentace. Následně byly přečteny posudky práce a student zodpověděl otázku od oponenta. Student poté reagoval na dílčí dotazy členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO