Řízení pohledávek v obchodní korporaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pohledávek ve vybrané obchodní korporaci a v návaznosti na provedenou finanční analýzu a detailní analýzu stavu pohledávek navrhuje obchodní korporaci nové, popřípadě upravené postupy, kterými je možné snížit počty problematických pohledávek po splatnosti.
The bachelor thesis is focused on the issue of receivables in a selected business corporation and in connection with the financial analysis and detailed analysis of receivables proposes new or modified procedures which can reduce the number of past due receivables in this business corporation.
Description
Citation
KOBELKA, M. Řízení pohledávek v obchodní korporaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno doc. Žižlavský: V bakalářské práci máte uvedeno, že pohledávky rostou, myslíte si, že je to pro firmu dobře nebo špatně? odpovězeno doc. Žižlavský: Co z návrhů je reálné a přínosné pro firmu? odpovězeno doc. Žižlavský: Jaký je typický zákazník? odpovězeno doc. Žižlavský: Kdo bude realizovat proces kontroly? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO