Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace vybrané společnosti v letech 2013-2018. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část je teoretická, zde jsou vysvětleny pojmy finanční analýzy a popsány její metody. Dále následuje analytická část, která obsahuje charakteristiku společnosti a samotnou finanční analýzu. V závěru na základě vypočtených výsledků jsou navržena doporučení, která by měla dopomoci ke zlepšení finanční situace společnosti.
The subject of this bachelors thesis is an evaluation of the financial situation of selected company between years 2013-2018. The thesis is divided into two main parts. The first part is theoretical and it explains terms of financial analysis and its methods. The following part of thesis is analytical and it contains company characteristics and the financial analysis itself. In the end based on calculated results are suggested recommendations, that should help to improve the company’s financial situation.
Description
Citation
LE, T. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
otázka oponenty práce - odpovězeno Ing. Karas - V práci navrhujete skonto, jak v podniku řeší situaci nyní? - odpovězeno Ing. Karas - Prováděla jste srovnání s konkurencí? - odpovězeno Ing. Bočková - V návrzích práce počítáte náklady na nového pracovníka. Ve výpočtu máte zahrnuté sociální a zdravotní pojištění. Jaké další náklady jsou spojené se zaměstnancem? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO