Sledovaní současného stavu testovacích technik ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
S vývojem informací, komunikací a technologií se moderní průmyslové řídicí systémy (ICS) potýkají čím dál více s otázkami automatického testováni pro zabezpečení stability a bezpečnosti systému. Z tohoto důvodu se testování stalo jednou z nejdůležitějších částí životního cyklu všech softwarů. V této diplomové práci budu zvažovat možnost využití stávajících zkušebních metod a nástrojů pro získání dostatečné jakosti a bezpečnosti softwaru v kontinuálních integračních systémech.
With the evolution of information, communications, and technologies, modern industrial control systems (ICSs) face more with the necessity of automatization testing processes at the company to ensure the stability and safety of the system. For this reason, testing has become one of the most important parts of the software development lifecycle. In this master thesis we will consider the possibility of using existing testing methods and tools to ensure the achievement of software quality and security in Continuous Integration systems.
Description
Citation
SHPAK, Y. Sledovaní současného stavu testovacích technik ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
Otázka vedoucího diplomové práce: Odpovídá téma diplomové práce také jednomu z nejdůležitějších doporučení ve vývoji SW - tzv. "Security by Design"? Odpovězeno Otázka oponenta diplomové práce: Jak se liší vývoj a nasazení pro samostatný instalační balíček a pro online řešení? Odpovězeno doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Proč nejsoun v práci hodnoceny ekonomické náklady a přínosy tohoto řešení? Odpovězeno Jakým způsobem můžete hodnotit kvalitu? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO