• čeština
    • English
  • English 
    • čeština
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain

Solution design of dual food quality problem through Blockchain technology

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (2.078Mb)
review_127431.html (6.472Kb)
Author
Kopec, Martin
Advisor
Novák, Lukáš
Referee
Luhan, Jan
Grade
A
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá návrhom nasadenia a princípu fungovania systému za- loenom na technológií blockchain, ktor by iastone eliminoval problém dvojitej kvality potravín v EÚ. Teoretická as je zameraná na vysvetlenie princípov techno- lógie blockchain, anal zu problému, EÚ trhu a súasn ch rieöení. Praktická as sa venuje samotnému návrhu systému.
 
The goal of this diploma thesis is to propose a system based on blockchain technology that is dealing with dual food quality problem in countries of the EU. The theore- tical part of the thesis explains basic principles of blockchain technology, provides an analysis of the dual food quality problem, EU market and the current blockchain implementations in food industry. The practical part focuses on the solution design of such a system itself.
 
Keywords
blockchain, potraviny, produkty, kvalita, transparentnos, Európska Únia, blockchain, goods, products, quality, transparency, European Union
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Informační management
Composition of Committee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen)
Date of defence
2020-07-20
Process of defence
Otázka vedoucí – odpovězeno Otázka oponent – odpovězeno doc. Doskočil – Z jakých podkladů jste vycházel při zpracování SWOT analýz? odpovězeno doc. Doskočil – Proč jste se rozhodl pro využití technologie Blockchain? odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/192908
Source
KOPEC, M. Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Collections
  • 2020 [357]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV