Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá návrhom nasadenia a princípu fungovania systému za- loenom na technológií blockchain, ktor by iastone eliminoval problém dvojitej kvality potravín v EÚ. Teoretická as je zameraná na vysvetlenie princípov techno- lógie blockchain, anal zu problému, EÚ trhu a súasn ch rieöení. Praktická as sa venuje samotnému návrhu systému.
The goal of this diploma thesis is to propose a system based on blockchain technology that is dealing with dual food quality problem in countries of the EU. The theore- tical part of the thesis explains basic principles of blockchain technology, provides an analysis of the dual food quality problem, EU market and the current blockchain implementations in food industry. The practical part focuses on the solution design of such a system itself.
Description
Citation
KOPEC, M. Návrh řešení dvojí kvality potravin pomocí technologie Blockchain [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-20
Defence
Otázka vedoucí – odpovězeno Otázka oponent – odpovězeno doc. Doskočil – Z jakých podkladů jste vycházel při zpracování SWOT analýz? odpovězeno doc. Doskočil – Proč jste se rozhodl pro využití technologie Blockchain? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO