Výběr a implementace informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá výběrem a implementací informačního systému – systém pro tvorbu rozpisu směn v dané organizaci. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teorii jsou popsány a vymezeny základní pojmy práce. Praktická část se dělí na analýzu současného stavu, návrh řešení, zhodnocení a implementaci samotného systému pro tvorbu rozpisu směn zaměstnanců organizace.
The thesis focuses on the process of selection and implementation of a shift scheduling IT imformation within a particular organisation. It consists of two parts, theory and practice. The theoretical part specifies basic work-related terminology. The practical part provides analysis of the current status, solution proposal, assessment and a description of implementation of a system scheduling shifts of the organisation´s employees
Description
Citation
TOPIČOVÁ, M. Výběr a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-22
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Ondrák - Nezdá se Vám podhodnocené riziko školení zaměstnanců? - odpovězeno Ing. Ondrák - Jakým způsobem budou zaměstnanci informování s rozpisem směn? - odpovězeno Ing. Doubravský - Jakým způsobem jste pomocí ZEFISu došla na zmíněné nedostatky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO