Návrh a tvorba mobilní aplikace pro systémy Android a IOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce řeší návrh a implementaci mobilní aplikace, která bude určena pro operační systémy iOS a Android za pomoci nástrojů pro vývoj mobilních aplikací. Jako nástroj na implementaci byl zvolen Xamarin, který je uzpůsoben na vývoj softwaru hybridních mobilních aplikací.
This thesis deals with the design and implementation of mobile application, which will be designed for iOS and Android operating systems by using tools for mobile application development. For implementation was chosen tool Xamarin, which is is adapted for software development of hybrid mobile application
Description
Citation
GÁBRLE, M. Návrh a tvorba mobilní aplikace pro systémy Android a IOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
člen komise - RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. Kolik jste oslovil v rámci dotazníkového šetření repondentů? Oslovil jste všechny školy v ČR? Jakým způsobem jste vyhodnotil data z dotazníku? - zodpovězeno člen komise - doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc Zamyslel jste se nad riziky implementace a vývoje? Jaký máte časový harmonogram implemetnace a vývoje? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO