Podnikatelský záměr – založení salonu na prodej a zapůjčení svatebních a plesových šatů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru na založení a provozování salonu s možností zakoupení či zapůjčení svatebních a plesových šatů. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část obsahuje základní pojmy související s podnikatelským záměrem, jeho druhy, strukturu a principy sestavení. V praktické části se zabývám zpracováním konkrétního podnikatelského záměru na založení salonu a zjištění jeho realizovatelnosti.
The aim of the bachelor thesis is to develop a business plan for the establishment and operation of a salon with the possibility of buying or renting wedding and ball gowns. The thesis consists of two parts. The theoretical part contains basic concepts related to the business plan, its types, structure and principles of assembly. In the practical part, I deal with the processing of a specific business plan for the establishment of a salon and the determination of its feasibility.
Description
Citation
DUFKOVÁ, Š. Podnikatelský záměr – založení salonu na prodej a zapůjčení svatebních a plesových šatů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Mgr. Helena Musilová (místopředseda) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-22
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno doc. Brychta - V rámci své prezentace jste zmiňovala barterovou spolupráci. Vysvětlete. Lze považovat pojem barterová spolupráce za oficiální termín? - částečně zodpovězeno doc. Brychta - V rámci SWOT analýzy uvádíte jako silnou stránku cenu. V jakém cenovém pásmu se bude salon v porovnání s konkurencí pohybovat? - částečně zodpovězeno doc. Brychta - Jak jste stanovila cenu za zapůjčení šatů? - částečně zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Uvedla jste, že jste stanovila cenu zápůjčky ve výši 5 000 Kč. Jakou cenu zápůjčky stanovuje konkurence v okolí? Stanovila jste cenu vyšší či nižší oproti stávající konkurence? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Myslíte si, že za Vámi stanovenou hrubou mzdu 25 000 Kč, přijmete kvalifikované zaměstnance? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Kdo je Váš typický cílový segment zákazníků? - zodpovězeno Ing. Bartošek - Připomínka k nečitelnosti mapy zobrazující umístění salonu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO